Post by naredfdangsenquo on Mar 7, 2022 18:03:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zmodyfikuj wiele klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Poziomy są ekscytujące i zabawne do gry. Ilekroć zaczynam grać, nie jestem w stanie utrzymać mojego telefonu, dopóki nie jest pełne !! 😁🤳.
Jest bardzo dobry, ale potrzebujesz więcej poziomów
Fancade Arcade ovqk
Kocham to! Zawsze kochałem gry Om Nom i ta może być moją ulubioną. Czuję, że zdradzam oryginał, który przeciął linę, mówiąc to, ale to prawda, ta gra jest świetna. O wiele lepsze niż cięcie liny 2 mile do przodu niż skrócenie podróży w czasie z liną ze wszystkimi jej dodatkami.
Reklamy :-( W horrendalnej ilości
to jest dobra gra
Zobaczymy ale pi zdj widać, że fajna
Cut the Rope: Magic እንቆቅልሽ sepj
Jeszcze rozumiem gdy oglądamy pasek reklam w gry czy gdy jesteśmy nie jesteśmy e menu, ale nie nas zmuszamy do korzystania z reklam kilkudziesięciu sekundowych, by dalej grać. Żenada.
Fajne ale zinstalowałam już wszystkie części, więc czekam na nowe
Pobrać się pobrało. Ale ku*** żeby się odtworzenie to jurz nie łaska
Dla dzieci i trudna...
Bohater 23, ty? Czemu nie nauczysz się? Kulturalni się pisze, chłopczyku

Super gra ✌
Git tylko limit maly
Wiele irytujących dodatków
Jestem noms naprawdę dobrą grą i naprawdę podoba mi się, więc dlaczego dałeś mu pięć gwiazdek, ponieważ jestem słodki, jest słodki, że jest bardzo słodki, więc to sprawia, że chcę grać na to, żeby coś zrobić coś, czego nie lubię że teraz jest wiele reklam
Świetna gra, prosta do grania, świetna zabójcza czasu i pomaga poprawić strategiczne myślenie
Bardzo proste poziomy. Ale gra ogólnie fajna!
Zabawne wyzwania i urocza grafika
Nie działa na moim telefonie.
Dużo reklam i czas oczekiwania
Jest naprawdę fajne
Za dużo reklam!!!!!!!Po prostu nie podobało mi się to, w przeciwnym razie jest to naprawdę fajna i magiczna gra, która będzie się podobać i da 5 gwiazdek, jeśli uniknie się reklam ..........
Chciałoby pograć, a nie czekać lub wiecznie oglądać filmy.
REKLAMY? ŻAL
Fajnie, jak om nom może to zmienić na rzeczy
Ciekawa gra, ale za dużo reklam, co bardzo irytuje
Beznadziejne
Wciąż naciskali na inne gry i produkty. Sama gra była w porządku, ale reklamy nawet w płatnej grze były szalone.
Jest prawie dobra.
Brzuch Om nom wypełnia się po 2-3 poziomach, ale to dobra gra
Zabawna gra, ale reklamy pojawiają się zbyt często i uważam, że koszt gry bez reklam jest zbyt wysoki.Gra jest dobra i grałem w kilka gier typu cut the rope, ale nie mogę otworzyć gry, ponieważ widzę ciemny ekran, jakby próbował się załadować, a następnie zamyka grę
To idealna gra dla upływającego czasu, uwielbiam tę grę, a jej 10 poziomów jest tak trudnych, ale bardzo lubię tę grę😇😇
Jest ok
jest dobrze, ale nie jest dobrze 😌😝 Przeciąłem linę 2, ale jest to bardzo trudne, więc usunęliśmy tę grę . ale ta gra jest fajna.
Jeśli szukasz podnoszącej na duchu gry logicznej z najsłodszym bohaterem, to jest to seria, której szukasz.
Brak możliwości zapanowania za bez limitów i reklamowania w pierwszej części. Plusem jest biernie zwierzenie, które wcześniej nie objadał się słodyczami.
zawiesza się po kilku poziomach